Over Ons

Mogen wij ons even kort voorstellen? ABalance is een klein administratie- en belastingadvieskantoor voor MKB-bedrijven en zelfstandigen in de regio Eindhoven. Geen kantoor met veel dure specialisten in dienst, dus betaalbaar. En mocht het een keer voorkomen dat er een specialist nodig is dan huren wij die in. Wat wij doen vindt u elders op onze site. Wij onderscheiden ons in de rol als coach of sparringpartner voor de klant. Natuurlijk alleen als er behoefte aan is. Onze ervaringen in de afgelopen jaren is dat klanten juist hierom voor ons kiezen.

ABalance is opgericht door John Willems. Hij is al jaren eigenaar van InterOpus, Financieel planners. Vanuit die klantenkring kwam steeds vaker het verzoek om de boekhouding te doen en de diverse aangiften te verzorgen. Inmiddels bestaat ABalance al een aantal jaren en weten ook klanten uit andere hoeken ons te vinden.

Wij pretenderen niet alles te kunnen, wij spelen altijd open kaart en zijn volledig transparant in onze werkzaamheden en de kosten. En dat is lang niet altijd het geval in de markt van vandaag! Klanten betalen ons soms per uur, maar ook via een vaste prijs per jaar. Voor startende bedrijven hanteren wij vaak extra lage tarieven. Wel zo handig als de onderneming nog vorm moet krijgen.

ABalance beschikt over een groot netwerk. Daar waar wij klanten een plezier kunnen doen zullen wij dit netwerk openstellen voor hen.

Bel met ons

Bel ons voor een kennismaking. Het is kosteloos en verplicht u tot niets.

Nu vragen?

Bent u ondernemer en heeft u een dringende vraag? Bel ons op 040-215 5 217 of mail naar info@ABalance.nl

Werken bij ABalance
ABalance heeft een vacature! Kijk hier.